Alliansepartnere

Alliansepartnere er viktig for oss:

 

Det som opptar oss mest, er å skape løsninger som sikrer kundene trygghet og merverdi. Det krever ikke bare gode medarbeidere, men også kompetanse og erfaring hos alliansepartnere

Kay & Jørn

 

 

BårdBård har en doktorgrad i service og er førsteamanuensis ved Høyskolen i Hedmark og docent ved Center for Tjenesteforskning ved Karlstad Universitet. Tronvoll har publisert en rekke artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter om temaene servicekvalitet, verdiskapning i tjenesteytende bedrifter, kunders klageatferd og bedriftens klagehåndtering. Tronvoll har også holdt en rekke foredrag for bedrifter og utenlandske universiteter. Tronvoll er tidligere rektor ved Norsk Reiselivshøyskole og Oslo Markedshøyskole.

 
 

Antonio - Advokat

 


Holstad har spisskompetanse innenfor internasjonal skatt, utenlandsk arbeidskraft, arbeidsrett, arveavgift, trygd, skattlegging av artister og idrettsutøvere, samt saker med tilknytning til Spania. Holstad bistår flere utenlandske foretak med deres virksomhet i Norge, samt norske foretak med deres virksomhet i utlandet..

Holstad har omfattende erfaring fra større skattemiljø på offentlig og privat side, herunder ledende fagstillinger i Skatteetaten og Ernst & Young.

Holstad snakker flytende engelsk og spansk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits